Asics Metarun Zwart Onyx Gold

Post your old gear for sale or trade here, or see what's available
Post Reply
d4njk4ti
Posts: 3
Joined: Thu Jan 14, 2021 12:54 am

Asics Metarun Zwart Onyx Gold

#1

Post by d4njk4ti » Thu Jan 14, 2021 12:56 am

Image


ASICS en het ASICS Institute of colorgoedkoop.com introduceren MetaRun, ontworpen met menselijke intelligentie in gedachten en een drive om de beste schoenen voor hardlopers voor lange afstanden te maken. MetaRun past zich aan en vormt zich naar jouw individuele hardloopstijl en is gebouwd met behulp van de nieuwste exclusieve ASICS-technologieën, waardoor je de beste en allereerste hardloopschoen krijgt met een responsieve rit.


De METARUN ™ -schoen van Asics Schoenen Dames Sale past zich aan uw individuele hardloopstijl aan. Het is gebouwd met geavanceerde technologie en comfort voor een passende hardloopervaring. FLYTEFOAM®-technologie in de tussenzool zorgt voor een soepele rit vanaf het moment dat je voet de grond raakt tot het moment dat je afzet. GEL®-technologie demping in de hiel biedt zachte, duurzame schokbescherming. Drie verschillende technologieën in de METARUN ™ -schoen werken samen om de voet te stabiliseren en naar voren te leiden voor een efficiënte afzet.


Het bovenwerk omhult niet alleen de voet Asics Metarun Zwart Onyx Gold als een handschoen, maar werkt samen met de tussenzool om de stabiliteit van de zool aan te vullen. Zachte flexibele interne banden vergrendelen de middenvoet over de zool en lopen terug in de hiel waar ze vastzitten in het METACLUTCH ™ -technologie-systeem, om de hiel te stabiliseren voor een uitstekende grip op de achtervoet. De METARUN ™ -schoen biedt uitstekende stabiliteit en comfort. Het adaptieve karakter en het premium gevoel onder de voeten maken de METARUN ™ -schoen een uitstekende keuze voor zowel beginnende hardlopers als ervaren marathonlopers.


Deze schoen is alleen verkrijgbaar in één Nieuwe Uitgave kleur voor heren en één voor dames: zwart met goud voor heren, zwart met roségoud voor dames. Hoewel gouden accenten niet de kleur zijn waar ik normaal voor zou gaan, draagt ​​het bij aan de exclusiviteit van de schoen. Het middenzoolschuim is helemaal in goud geverfd en verbergt de tussenzool met dubbele dichtheid.


https://www.colorgoedkoop.com/

Post Reply