adidas rea

Let other people know about your new clubs, venues or upcoming tournaments
Post Reply
Milo Birrell
Posts: 3
Joined: Sun May 31, 2020 9:40 pm

adidas rea

#1

Post by Milo Birrell » Sun May 31, 2020 10:51 pm

adidas Basketball avslöjade adidas los angeles nyligen Derrick Roses andra signatursko - adidas adiZero Rose 2. I en av årets mest välgjorda annonskampanjer presenterade 'Unleash The Bull' League MVP Derrick Rose släppt ut på en arena där han manuevered runt matadorer och ryttare. Derrick Rose tar dig bakom kulisserna för filmningen av videon, som han säger fick honom att känna "som en gladiator". Kolla in hela videon nedan och se till att kopiera ett par av den nya adiRose 2 nu hos adidas Basketball återförsäljare. Övervägandet av överkomliga digitala kameror under de senaste åren har resulterat i en kraftig ökning av mängden videor av sneakerrecension som flyter runt på internet.

Kort efter att ha vunnit NBA-titeln kunde Derrick Rose inte ha bett om mycket mer från NBA-säsongen 2010-11. Vi kliar alla för början av NBA-säsongen 2011-12, under vilken D-Rose kommer att försvara sin MVP-krona och göra vad han kan för att bäst förra årets mål genom att nå toppen av professionell basket - NBA-finalen. Rose kommer säkert att vara på väg när han bär den helt nya adidas adiZero Rose 2.0, men när ska vi se honom adidas skor herr rocka denna sjuka nya Silver Lining färgväg? Den orörda färgvägen av vitt och metalliskt silver valdes för att matcha D-Roses off-the-court-stil - rik med substans och vagga. Ta en titt på de detaljerade vinklarna på adiZero Rose 2 'Silver Foder' nedan och låt oss veta vad du tycker, och leta efter dessa den 10 november hos adidas Basketball återförsäljare.

Derrick Rose är adidas spezial onekligen en av spelets mest respekterade ledare, vilket gör denna "Lei Feng" hyllning desto mer passande. Lei Feng var soldat från Folkets Befrielse i Kina och tjänade som en symbol för osjälviskhet och blygsamhet som fortfarande firas idag. Derrick Rose kan också beskrivas som både osjälvisk och blygsam, men han är också en hård konkurrent med sina ögon på det stora priset. Denna speciella färgväg från adidas adiZero Rose 2.5 är en blandning av både Rose och Feng och kombinerar den eleganta designen som modellerades efter Roses spel med den kinesiska arméns arv. Kolla in dessa nya vinklar nedan och leta efter dessa hos utvalda asiatiska återförsäljare mycket snart. via solemovement.

Derrick Rose är tekniskt en alumnus av University of Memphis, men en-och-gjort adidas rea ballers i post-Howard-eran är ofta mer starkt associerade med sina gymnasieskolor än college färgerna de bar för en enda säsong. Sådant är fallet i Chicago, där hemstadshjälten Derrick Rose ledde Simeon Success Academy till back-to-back Illinois-statstitel i mitten av 800-talet. Denna nya adidas adiZero Rose 2.5 firar Derrick's barndom i Chi-staden med en Simeon-härledd colorup som är betydligt mer reserverad än den helt gula Wolverines-inspirerade adiZero Rose som han gungade i förra årets All Star Game. Klicka igenom för fler bilder och en videoförhandsvisning av adiZero Rose 2.5 'School of Hard Knocks' och ta din idag från Eastbay.

Kommer du ihåg att det kolossala kontraktet Derrick Rose precis tecknade för att förlänga sin affär med adidas? En av de viktigaste faktorerna som gör honom till en sådan tillgång för Three Stripes är adiZero-linjens uppenbara popularitet utomlands, särskilt i Kina där spekulationer sätter Roses signaturskor på samma nivå som LeBron och Kobe när det gäller popularitet. Eftersom detta är fallet är det helt meningsfullt för Adidas Basketball att sätta ihop en hyllning till en vördad kinesisk figur, i detta fall soldat från Folkets Befrielsearmé i Lei Feng i Kina. Olivfärgvägen förmedlar verkligen den militära bakgrunden, och de kinesiska inskriptionerna på baksidan som kallar Lei Feng cementerar temat. Håll med Sneaker News efter hoppet för att få de fullständiga fotona av adidas adiZero Rose 2.5 'Lei Feng' som du kan klara nu från folk på City Sole.

Säsong 1, Årets nybörjare. Säsong 2, NBA All-Star. Säsong 3, Eastern Conference Finals och League MVP. Det har varit en snabb men ändå jämn stigning till toppen för Chicago Bulls-megastjärna Derrick Rose, och adidas nmd xr1 för kommande kampanj kan du förvänta dig att ytterligare en djup Playoff-körning kommer att vara en del av säsongsfinalen. adidas Basketball presenterar adidas adiZero Rose 2, Derrick Roses andra signatursko med adidas; 12,4 oz. adiZero Rose 2 har SPRINTweb- och SPRINTframe-teknik, med en gore ankelrem som anpassas för att passa Roses adiZero SpeedWrap ankelstag. Temat Alla flyg annullerade för Rose 2 kan ses på den unika inläggssulan och på spetsfästet på tungan. Fortsätt läsa för en fullständig bild av adidas adiZero Rose 2 och håll dig fast med Image Sneaker News för fler uppdateringar om Derrick Rose kommande säsong.

Post Reply